onsdag 2. mai 2012

Tyrkia

Jeg har fått overtaket – på konfirmasjonsforberedelsene. Mat, kake, klær, taler, hage, bordkort, alt er under kontroll. Til og med begge guttenes album er ferdig. 40 LOer laget på 60 dager, det er maaange timer med scrapping det.

Dette er mitt bidrag til Skissedillas utfordring Skissedillaskisse #161. Her står det på tyrkisk noe sånt som at vi elsker Tyrkia; maten, varmen, havet etc. etc. Jeg har fått litt hjelp av Google til å oversette og når jeg skulle oversette tilbake ble hele setningen bare tull. Så akkurat hva det står er jeg ikke helt sikker på.

2 kommentarer:

  1. Kjempefin LO, Berit !!! Så stilig med malingen. Er det Kleopatra stranda??? :) Jeg er gift med en mann fra Alanya, og nå måtte jeg jo vise ham denne :) Skulle hilse og si at den var kjempefin. Han forsto hva du hadde skrevet :) Blir jo alltid litt merkelig med Google....Men helt forståelig, sier han :) Han en fortsatt fin kveld, Berit. Brit

    SvarSlett
  2. What a cool, cool page!!! I adore the background you created and the color scheme is spectacular! All the green and blue hearts with that great font are terrific!! Happy you played along at Skissedilla this week!

    SvarSlett