tirsdag 14. september 2010

Indian summer

- eller sensommer som vi sier på norsk. Bildet fant jeg på profilen til min datter på fjesboka. Hun kaller meg for en ”stalker” men det må jeg være for å følge med på denne frøkna. Hadde jeg ikke vært litt nysgjerrig og interessert, hadde jeg aldri hatt dette vakre bildet eller sett at hun tjuv-låner armbåndet mitt – det som jeg ALDRI, aldri låner bort.

Pynten er også denne gangen delvis hjemmelaget. Hjertet er klippet ut av en jeans (som jeg har est ut av), sommerfuglen er limt på avispapir, farget og klippet ut, tittelen er stemplet og bladene er brodert. Blomsten (som gjør seg mye bedre i virkeligheten) er laget av en avis fra 12. juli 1977, nøyaktig på dagen 20 år før min mellomste ble født. Oppskriften finner du her.

Her er mitt bidrag til Skissedillas utfordring Skissedillaskisse #77.

PS. Jeg er månedens scrappelys i Scrappehuset og er bare megastolt over dette. Tusen, tusen takk til det fantastisk dyktige, inspirerende designteamet i huset.

5 kommentarer:

 1. Nydelig bilde og lekker LO! Og gratulerer som månedens scrappelys, det må være stas ja!

  SvarSlett
 2. Først og fremst gratulerer som scrappelys:) hadde tenkt jeg skulle være med på utfordringen om å lifte deg;)
  Det er viktig å følge med på hva barna driver med, det kaller "å bry seg", selv om de ikke alltid synes det er like greit og synes mere det er mas.....
  Herlig med det blå til naturfargene. Du er flink på hjemmelaget pynt. Og så en SÅ gammel avis, kjempeflott blomst:)

  SvarSlett
 3. Ååååå jeg digger alle tingene du har fikset selv, det gjør det sååå personlig, spesielt og STILIG! Lenge siden jeg har vært på bloggen din, gøy å se!

  SvarSlett
 4. Scrappelys ja,. det fortjener du!

  Loen din er bare helt nydelig og det er hun også! Rett og slett vakker!

  Takk for bidrag!

  SvarSlett