onsdag 27. januar 2010

Scrappekammeret


En ny norsk utfordringsblogg, Scrappekammeret, er åpnet! Deres første utfordring kommer 5. februar, men det er verdt å ta en titt på siden deres allerede nå. Der kan du lese om designteamet, komme med forslag og ikke minst være med i trekningen om 6 flotte RAK'er!

mandag 25. januar 2010

Hurra!

...enda en fotballspiller i familien! Nye år med vaffelsteking, kjøring, cuper, dugnader og utetrening i minusgrader...

Her er mitt bidrag til Skissedillas utfordring Skissedillaskisse #44 og Dina Wakley. Jeg elsker den damens arbeider og har vært på kurs med henne på Papirfesten i Stavanger - veldig inspirerende.

lørdag 23. januar 2010

Jeg elsker...

vakre klær, sko, støvletter, kåper, vesker, smykker og solbriller. Det er min lidenskap. Klokker - jeg glemte at jeg også elsker vakre klokker. Min kjære mann har bygget eget rom til herligheten og bildet til høyre er et lite utsnitt tatt gjennom døra. Samlingen vokser og skviser min manns utvalg lenger og lenger mot venstre.

Her er mitt bidrag til Skissedillas utfordring Skissedillaskisse #43.

onsdag 20. januar 2010

Her kommer vinteren

- endelig. Det er ikke helt sant, for vi liker sommer og sol bedre. Men vi lever i vinterhalvåret også og gjør det beste ut av det.

Her er mitt bidrag til Scrapping the Music på Norsk! sin utfordring Årets første Sang: JanuarSangen.

Noen av snøfnuggene er laget med sjablong og glitter, noen er klippet ut fra en gammel bok og sprayet med Glimmer Mist, noen er malt med glitter og de sorte små har jeg faktisk sydd. Sammen med stemplede bokstavene ble dette en skikkelig klinete LO å lage.

tirsdag 12. januar 2010

feeling BLUE

Her er mitt bidrag til Scrapping the Music på Norsk! sin utfordring Januarbonus der stikkordet var BLÅTT. Og blått ble det jammen meg!

Blått er nok ikke min farge, for det fantes ikke mye blått i mine scrappesaker. Men det lille jeg hadde er her, sammen med ensfarget restepapir.

Takk til min kjære mann som scannet denne LO selv om jeg ikke "tok opp" (eller "tapet" som vi sa i min tid) et TV-program han hadde veldig lyst til å se i går kveld. Jeg vet ikke hvordan jeg gjør det - jeg er nemlig fragått!

mandag 11. januar 2010

Serr?

eller "seriøst" som vi over 40 sier. Min gamle far har alltid snakket om å stå igjen på perrongen når toget har gått - rett og slett være litt fragått på enkelte områder i livet. Språket endrer seg, det er vanskelig å lære seg ny mobil, nytt kamera, samspillet mellom TV, PC, DVD, DVD-brenner, Blu Ray etc. etc.

Jeg føler meg også litt fragått innimellom, jeg har liksom stått litt stille - og det har ikke verden.

Her er mitt bidrag til Skissedillas utfordring Skissedillaskisse #42.

mandag 4. januar 2010

Godt nytt år

- på Finnskogen. Og det var det - god mat og drikke og godt lag. Nå gjenstår det bare å se om resten av året blir like godt. Det har jeg stor tro på.

Noen nyttårsforsetter har jeg for dette året også, på egne og familiens vegne. Jeg skal ikke slutte med noenting, bare gjøre mer av det som gjør meg glad, eks. scrapping og samvær med gode venner og familie.

Her er mitt bidrag til Skissedillas utfordring Skissedillaskisse #41.