fredag 30. oktober 2009

Dere er som olje & vann

...samme hvor mye du rister, vil de ikke blande seg. Det samme gjelder for disse to - min eldste- og yngstemann er som olje og vann.

Her er mitt bidrag til Skissedillas utfordring Skissedillaskisse #31.

PS. Jeg har laget blomstene og sommerfuglene selv og klippet ut de fleste bokstavene. SpareLO er superkult og jeg er veldig stolt av meg selv!

torsdag 29. oktober 2009

Ut på tyttebærtur

- aldri sur. Her er mitt bidrag til Scrapping the Music – på norsk! sin utfordring Sang # 22.

Sang # 22 er "Ta livet som det faller seg" - fra Jungelboken. Jeg lette med lykt og lupe etter ord og ble veldig glad da jeg fant ordet "bær" i sangen, for denne LO har ligget ferdiglaget og ubrukt en god stund.

Bildene er fra tyttebærtur på Finnskogen i høstferien.

torsdag 22. oktober 2009

Hvem

kjenner et barns tanker? Sitat Nora Prey. Jeg har googlet damen, uten å finne ut hvem det er. Uansett - jeg synes sitatet er nydelig og passer godt til dette bildet.

Her er mitt bidrag til Skissedillas utfordring Skissedillaskisse #30 og Loredana Bucaria.

onsdag 14. oktober 2009

Selv små stjerner

...lyser i mørket - omskrevet norsk ordtak. Her er bilder av min mellomste, som i dag er 12 år. Han var en skikkelig mammadalt som liten og det å få tatt bilder av han uten meg var nesten umulig. Her har fotografen klart det umulige, jeg husker bare et illsint, tårevått ansikt fra denne fotoseansen.

Her er mitt bidrag til Skissedillas utfordring Skissedillaskisse #29.

tirsdag 6. oktober 2009

VERDEN

for dine føtter. Litt pompøs tittel av meg - igjen - men la gå. Bildet er tatt på min datter Victorias 16. års dag, penthouse Aker Brygge.

Her er mitt bidrag til Skissedillas utfordring Skissedillaskisse #28.

PS. Det er ikke meg som eier penthouse på Aker Brygge, dessverre...

mandag 5. oktober 2009

herlig IS

Da har jeg forsøkt meg på en scrappestil som heter Cluster. Helt til i forrige uke var jeg lykkelig uvitende om hva Cluster var. Etter å ha sett alle de vakre LO til Anne Merethe på bloggen til Scrappehuset ble jeg helt betatt - og inspirert. Her er mitt bidrag til Anne Merethe sin utfordring Cluster – sommerfarger - sanser .
PS. Må bare fortelle at det er min mann som har sydd kanten rundt, jeg kan nemlig ikke sy.

2 søstre

Hm - jeg er litt i tvil om denne LO er scrappet i monokromatisk scrappestil. En monokromatisk scrappestil vil si at man holder seg til EN FARGE i ark, pynt og bokstaver. Det har jeg forsåvidt gjort, det jeg er i tvil om er om sort/hvitt hører innunder her.

Jeg tar sjansen: dette er mitt bidrag til Scrappehusets utfordring Scrapp MONOKROMATISK.

fredag 2. oktober 2009

LOVE

Jeg ELSKER disse bildene av min førstefødte! Fotografert av FAME i forbindelse med hennes konfirmasjon i fjor. Stadig like forundret over at hun bare var 14 år da disse bildene ble tatt.

Her er mitt bidrag til Skissedillas utfordring Skissedillaskisse # 27.

Tusen takk kjære jenta mi fordi du har vasket og ryddet mens jeg har ligget til sengs med kink i ryggen og nakken denne uka. Ikke gratis selvfølgelig - ingenting i livet er gratis...

torsdag 1. oktober 2009

Selvutløser-steg

Ikke alle mislykkede bilder er ubrukelige… Når barselgruppen er på tur er det å få tatt et bilde av alle 4 samtidig viktig. Da må vi prøve og feile samt trosse vær og vind for å få et blinkskudd.

Dette bildet ble såkalt ”mislykket” men passer supergodt til STM på norsk sin utfordring Sang # 19 - Steg - Selvutløser-steg.